MotoMek AB startades 2015 som ett "systerbolag" till Bil Allt i Lidköping AB som en del i vårt arbete med att förbättra servicen för dig som kund hos oss.

Då vår satsning på Kawasaki vattenskotrar och fyrhjulingar ökat kraftigt sedan starten 2012 har vi blivit trångbodda och under hösten 2015 togs beslutet att dela upp verksamheten i två separata bolag där Bil Allt blir ett renodlat bilreservdels och biltillbehörsföretag och MotoMek tar hand om försäljning , service och reparationer av vattenskotrar , atv/fyrhjulingar , cross m.m. samt att vi flyttar Bil Allt i Lidköping AB till annan fastighet på Plastgatan 12 B Tofta industriområde i Lidköping.

MotoMek AB kommer att stanna kvar i Bil Allt´s "gamla" lokaler vid Råda Gethalla.

Detta för att kunna ge dig som kund bästa möjliga service på dom båda bolagen.

Under våren 2016 övertar vi även Jan-Olof (Bula) Bertissons verksamhet Mc Service som kommer att flytta över till våra lokaler vid Råda Gethalla tillsammans med "Bula" vilket vi är glada för då han är en duktig mekaniker som passar i vårt "gäng".

Hos oss kommer du precis som tidigare få bästa möjliga mottagande oavsett om det gäller Kawasaki vattenskotrar , atv/fyrhjulingar eller crossar då vi har väl utbildad personal för detta samt stort lager service och reservdelar eller om det gäller fordon av andra fabrikat eller modeller som t.ex. vattenskotrar , atv/fyrhjulingar , mopeder , cross , mc , släp och båtrailer m.m. är vi redo att hjälpa dig om du får problem.

Vi servar och reparerar även utombordare och inombordare.

Kort sagt vi servar och reparerar det mesta som har motor och hjul eller flyter.