MotoMek AB bildades hösten 2015 som ett "systerbolag" till Bil Allt i Lidköping AB och som en del i vårt fortsatta arbete med att kunna ge dig som kund den bästa möjliga service på dom båda bolagen.

Då vår satsning på Kawasaki vattenskotrar och fyrhjulingar ökat kraftigt sedan starten 2012 blev vi "trångbodda" så under hösten 2015 togs beslutet att dela upp verksamheten i två separata bolag där Bil Allt blir ett renodlat reservdels och tillbehörsföretag och MotoMek tar hand om försäljning , service och reparationer av vattenskotrar , atv/fyrhjulingar , mopeder  , cross m.m.

Bil Allt i Lidköping AB flyttas till Plastgatan 12 B Tofta industriområde i Lidköping.

MotoMek AB fortsätter att utvecklas i Bil Allt´s "gamla" lokaler vid Råda Gethalla alldeles intill Örlösa rondellen.

Under våren 2016 förvärvade vi Mc Service i Lidköping från Jan-Olof "Bula" Bertilsson som då även flyttades över till våra lokaler tillsammans med "Bula" vilket vi är glada för då han är en duktig mekaniker som passar i vårt gäng.

Sedan 2018 är vi även återförsäljare och serviceverkstad för TGB , Fantic , MotoCR atv/fyrhjulingar och mopeder med ett brett sortiment i olika prisklasser.

Hos oss kommer du precis som tidigare alltid få bästa möjliga mottagande oavsett om det gäller Kawasaki vattenskotrar , atv/fyrhjulingar eller crossar då vi har väl utbildad personal för detta samt ett stort lager av service- och reservdelar eller om det gäller fordon av andra fabrikat eller modeller som t.ex. vattenskotrar , atv/fyrhjulingar , mopeder , cross , mc , släp och båtrailer m.m. är vi redo att hjälpa dig om du får problem.

Vi servar och reparerar även båtar med utombordare eller inombordare.

Kort sagt vi servar och reparerar det mesta som har motor och hjul (eller flyter på vatten)